Hoe werkt het

Je krijgt samen 1 rekening

Als je met vrienden uit eten gaat, een taxi deelt of samen een weekendje weg wilt boeken. Meestal schiet iemand het bedrag voor en de rest betaalt later. Maar is er niet altijd iemand die dit vergeet?

Nú is er Plixy.


1 betalingsverzoek aanmaken

Via Plixy verstuur je in één keer een betalingsverzoek naar al je vrienden. Zij ontvangen een e-mail met een link waarmee ze direct via iDeal of Paypal kunnen betalen.

Snel, gemakkelijk en veilig.


Plixy regelt het voor jou

Je ontvangt een bericht wanneer er betaald is en Plixy stort het bedrag op jouw rekening. En die ene persoon die vergeet te betalen? Die sturen wij een herinnering. Door middel van een handig overzicht kun je alle transacties op elk gewenst moment bekijken.

FAQ

Plixy werkt gemakkelijk en snel. Via één handeling verstuur je een betalingsverzoek naar iedereen met wie je de rekening wilt delen. Zij ontvangen een e-mail met een link, waarmee ze direct via iDeal of Paypal kunnen betalen. Je hoeft zelf niet om je geld te vragen wanneer iemand vergeet te betalen, Plixy stuurt hem of haar een vriendelijke herinnering van je betalingsverzoek. En in een handig overzicht kun je al je betalingsverzoeken bekijken en zien wie er wel of nog niet heeft betaald.
Alle gegevens staan veilig en versleuteld op onze servers geparkeerd. Nadat je bent ingelogd verloopt alles via een beveiligde verbinding. De geldtransacties lopen via je bank of andere betaalmethode.
Je gegevens worden niet doorgespeeld aan derden voor commerciële of andere doeleinden. Ze worden alleen maar gebruikt om de dienst Plixy te laten werken. Alle gegevens staan veilig en versleuteld op onze server geparkeerd.

Nog even geduld

We zijn nog druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten. Maar het doek mag er bijna af. Wil je op de hoogte blijven van de lancering van Plixy? Volg ons dan via twitter. Zo weet je meteen wanneer Plixy jouw van dienst kan gaan zijn.

Wie zijn wij

Wim Haanstra

Founder & Developer

Wim is de code-klopper, hij zorgt ervoor dat alle ook gewoon werkt. Gek op Ruby en architecturen, en alles wat daar mee te maken heeft. Zijn hobbies? Werken, werken,werken en gamen en oh ja, hadden we werken al genoemd?

Arnoud Hettinga

Founder & Designer

Arnoud is verantwoordelijk voor het design en front-end gedeelte. Droomt in vormen, typografie en kleuren om deze daarna in HTML en CSS om te zetten. Briljante ideeën ontstaan vaak wanneer hij op zijn 29'r door het bos fietst.